jemi krenarë të sjellim tek ju

Vajin Ekstra të Virgjër
nga ferma e Alem Agait

Klima jonë Mesdhetare ofron kushtet e duhura natyrore për rritjen optimale të pemëve të ullirit, duke sjellë ditë të gjata me dritë të plotë dhe midis tyre ditë të ftohta.

Ulliri është një frut shumë sensitiv, i cili nuk duhet të dëmtohet kur mblidhet, përndryshe do të ulet cilësia e tij për shkak të oksidimit. Ullinjtë duhet të mblidhen me dashuri dhe kujdes, në mënyrë që të ruhen nga goditjet. Kjo është ajo që fermerët tanë bëjnë. Ata përdorin duart dhe jo makineri vibruese.

Dhe sa i përket mullirit të naftës, ferma perdor presën e ftohtë në një sistem të vazhdueshëm dhe të mbyllur, i cili garanton pastërtinë absolute duke siguruar keshtu një vaj ulliri ekstra të virgjër të pasur me vitaminë E dhe polifenole, që përmban acide yndyrore monosakaride të dobishme për trupin. Paketimi i vajit te ullirit behet ne shishe qelqi per te siguruar nje produkt qe i reziston kohes duke preservuar vlerat mineralet vitaminat qe posedon vaji. Produkti jonë dallohet nga aroma dhe shija karakteristike, pasi ne sigurohemi që të përdorim vetë metoda natyrale dhe të standardizuara.

Produktet e fermes Alem Aga keto vite kane pasur shume kerkese jo vetem ne zonen e Vlores dhe ne jugun e Shqiperise por edhe nje perdorim te gjere edhe jashte vendit nepermjet eksportit.

Synimi kryesor i fermes eshte qe me produktet e saj te parapelqehet dhe te vleresohet nga njerezit pasi kenaqsia dhe vleresimi eshte plotesimi me i madh i nje pune te bere me pasion dhe dedikim.

Jeni i interesuar të provoni Vajin tonë të Ullirit?